©  Foto:

Videbæk Handel og Erhverv

Videbæk Handel og Erhverv fremmer handelslivet i Videbæk for både foreningens medlemmer og byens beboere. Foreningen er med til at skabe et miljø i byen, som har stor betydning for Videbæk handelsliv.

Videbæk handel og erhverv er en forening for handels – og erhvervsliv i Videbæk.

Foreningen blev stiftet 22. april 1954, og startede for at skabe sammenhold mellem de handlende i Videbæk og fremme handelslivet i byen, til glæde både for medlemmerne og for byens beboere.

En god og aktiv handelsstand er en afgørende faktor, når det gælder om at skabe et miljø i byen, som virker tiltrækkende på kunderne og lokke tilflyttere til området.

Videbæk Handel og Erhverv er hele tiden i skarp konkurrence med deres nabobyer om at få deres naturlige andel af tilflytterne. Også her er det af stor betydning, at Videbæk Handel og Erhverv kan tilbyde en bred vifte af specialbutikker med et fyldestgørende varesortiment.

Med de mange bestående udvalgsforretninger og ca. 25 km til nærmeste større koncentration af butikker, har Videbæk Handel og Erhverv rig mulighed for at bevare og udbygge sin position baseret på en udstrakt service og personlig betjening.