Gå til indhold
©  Foto:

Vestjysk Bank Ringkøbing

I Vestjysk Bank i Ringkøbing får du personlig og kompetent rådgivning indenfor bankrelaterede produkter som opsparing, bolig, pension og investering. Vestjysk Bank er tæt på dig, og er din lokale bank med stort engagement i lokalområdet. Derudover er Vestjysk Banks mission at være et pengeinstitut, der med kunden i centrum rådgiver privat – og erhvervskunder lokalt og regionalt.

Vestjysk Bank i Ringkøbing har stor fokus på personlig og proaktiv rådgivning, så du som kunde føler dig tryg og i sikre hænder. Det betyder derfor at Vestjysk Bank svarer hurtigt og enkelt, da du har direkte telefonnummer og mail til din personlige rådgiver.

Derudover finder du også konkurrencedygtige priser og produkter i Vestjysk Bank. Det skyldes at Vestjysk Bank ønsker gennem opsøgende salg, afdækning af den enkelte kundes behov af finansielle ydelser, skarp og konkurrencedygtig prissætning og attraktive samarbejdsaftaler med leverandører at fokusere på vækst i bankens toplinje.

Vestjysk Bank har i alt 32 afdelinger i hele Jylland. Det gør banken til en af landets 10 største, og det er ikke på trods af at de mister noget af den vestjyske jordforbindelse af den grund.

I Vestjysk Bank Ringkøbing er der 52 medarbejdere ansat, som møder kunderne hver dag, også uden for banklokalet. Vestjysk Bank har begge ben på jorden, og de skaber værdi for deres kunder ved at bruge sund fornuft.

Derfor er Vestjysk Bank din lokale bank, da Vestjysk Banks vision er at være Danmarks største lokalbank, der rådgiver privat – og erhvervskunder lokalt og regionalt. Dermed har Vestjysk Bank et stort lokalt engagement.

 

Social Media: