Gå til indhold
©  Foto:

Vestjysk Bank Hvide Sande

I Vestjysk Bank i Hvide Sande vil du altid opleve en personlig og kompetent rådgivning indenfor opsparing, pension, investering og bolig. Vestjysk Bank er din lokale bank, som altid er tæt på dig. Vestjysk Bank i Hvide Sande har stor fokus på den enkelte kunde, og rådgiver både privat – og erhvervskunder lokalt og regionalt.

Hos Vestjysk Bank i Hvide Sande oplever du økonomisk rådgivning ”hele vejen rundt”.

Vestjysk Banks afdeling i Hvide Sande, ligger på torvet ved havnen. Her får du en individuel og personlig rådgivning af et personale med stort kendskab til det lokale erhvervsliv, herunder fiskerierhvervet, ligesom bankens egne ”specialister” er klar med rådgivning omkring køb af såvel bolig som sommerhus.

Vestjysk Bank har stor fokus på nærvær, da det skaber relationer, tillid og loyalitet. Nærvær betyder derfor at Vestjysk Bank altid vil være mental til stede. Det betyder personalet er indlevende og udviser stor respekt for andre.

Derudover fokusere Vestjysk Bank på enkelhed, da det fremmer overblik. Med enkelhed bliver tingene simple, og gennem klar kommunikation gør Vestjysk Bank det kompliceret ukompliceret.

Handling har Vestjysk Bank også stor fokus på. Det skyldes at handling skaber resultater, og for Vestjysk Bank betyder handling initiativ og sikre fremdrift. Derfor tager Vestjysk Bank ansvar, og gør det aftalte med dig som kunde.

Vestjysk Bank i Hvide Sande er derfor en lokalbank med kunden i centrum.

Social Media: