©  Foto:

Vævestuen

Besøg Vævestuen i smukke Henne Strand, og find lækre kvalitetsmærker til både damer og herrer. I Vævestuen vil du finde et flot udvalg af mode, og brugskunst. Her er servicen i top, og personalet er altid klar til at hjælpe dig.

I smukke omgivelser ved Henne Strand finder du Vævestuen, som blev etableret i 2001. Siden start er butikken blevet drevet af parret Anja og Peder Jochumsen.

Vævestuen tilbyder et flot udvalg af kvalitetsmærker, både til damer og herrer. Desuden har butikken altid et spændende lille udvalg indenfor brugskunst.

Af damemode finder du kvalitetsmærker såsom Mads Nørgaard, Mos Mosh, Part Two og mange flere. Derudover har butikken også sko, bælter, tasker og tørklæder til damer. Dette er bl.a. mærker som Shoe The Bear, Bech Söndergaard, Friihof & Siig og andre.

Til Herre forhandler Vævestuen lækre mærker som Marc O polo, Strenströms, Brax, Henri Lloyd, Signal og Yeti. Derudover finder du også skomærker til mænd som Bubetti og Henri Lloyd.

Af brugskunst finder du altid et spændende udvalg og her er fine, små detaljer til boligen. Her finder du lækre mærker som Meraki, House Doctor og mange flere.

Hos Vævestuen finder du altid varer som er afpasset efter årstid og trends – og du har altid rig mulighed for at finde inspiration.

I Butikken finder du derudover også altid et kompetent og dygtigt personale, som altid står klar til at hjælpe dig. Hos Vævestuen oplever du altid god service, og butikken bestræber sig altid efter at finde det som netop passer til dig.

Vævestuen i Henne Strand er et helt klart et besøg værd på din shopping tur.