©  Foto:

TOPS Sandersen Varde

Oplev et stort udvalg af kvalitetssko til hele familien. Hos Tops Sandersen i Varde finder du altid et bredt udvalg af kendte og ukendte mærkevarer, som alle er i den bedste kvalitet. I Butikken vil du altid opleve en fantastisk service og vejledning.

TOPS Sandersen Varde er en stor skobutik med kvalitetssko til hele familien.

Her finder du et bredt og stort udvalg til både små og store fødder.

Butikken på de 500 m2 er fyldt med modesko og comfortsko, der rammer den kræsne familie – med et stort udvalg af alle kendte og ukendte mærkevarer. Det betyder du finder en bred vifte af danske og internationale mærker, hvor fælles for mærkerne er at de er produceret i kvalitet, butikken 100% kan stå inde for.

Tops tilstræber sig efter at have et bredt mix mellem klassiske og nye trends. Du kan derfor altid gå på jagt i de mange forskellige afdelinger.

Butikken ligger midt på gågaden i den hyggelige gamle handelsby, og der er indgang fra både den store P-plads og direkte fra gågaden.

Hos Tops Sandersen i Varde kan du også booke en aftale, så står butikken klar når du kommer. Derudover vil du altid møde et kompetent og dygtigt personale.

Butikken fører blandt andet et stort udvalg inden for mærker som ECCO, Billi Bi, Rieker, Gabor, Roots, TOMS, Tamaris, Geox, Woden, Green Comfort, Ara, Cashott, Merrell, Viking, Kangaroos, Rohde, Birkenstock, Skechers, Softwalk m.fl.