I sensommerens gyldne farver skifter smagen af Vesterhavet karakter og rykker ud i skovbunden i Naturpark Vesterhavets store klitplantager.
Ud til kantarellerne, Karl Johan og de andre eftertragtede og smagfulde spisesvampe, som for en stund overtager menukortene på egnens bedste spisesteder sammen med de bedste lokale råvarer fra hav og mark.
Udvalgte dage i SVAMPEUGEN fra 11.-17. september står NaturKulturVardes dygtige naturguider klar med kurve, gratis svampejagt og kyndig vejledning udi kunsten at finde de gode og uskadelige svampe.
Samt ikke mindst tips til tilberedning.
Syv fantastiske retter
Midt på ugen afholder arrangørerne desuden den årlige velgørenhedsmiddag, hvor seks af landsdelens bedste køkkenteams fra Ho Kro, Café Stranden, Hr. Skov, Høfde4, Arnbjerg Pavillonen og restaurant Von Lügenhals laver hver deres ret med udgangspunkt i svampe.
Syv fantastiske retter med specielt udvalgt vinmenu.
Et festfyrværkeri af smagsoplevelser, der finder sted på Von Lügenhals i Varde.
Svampeugen er arrangeret af Sydvestjyske Smagsoplevelser i samarbejde med NaturKulturVarde og er sponsoreret af Købmand Hansens Feriehusudlejning, Die Hyggelige Dänen og Feriekompagniet.
Læs mere om svampeture og festmiddag her: https://svampeuge.dk/