©  Foto:

SuperBrugsen Oksbøl

I mere end 125 år har SuperBrugsen i Oksbøl sørget for at kunder fra hele landet får friske råvarer, høj kvalitet og god service, når de træder ind ad dørene i butikken. 

SuperBrugsen i Oksbøl er en selvstændig brugsforening, der er ejet af lokale medlemmer. SuperBrugsen er mere end bare en dagligvarebutik. Når du handler her bliver overskuddet i Oksbøl, hvor det gives tilbage til lokalområdet. 

Frugt og grønt: Vores indbydende frugt- og grøntafdeling bugner af friske råvarer fra hele verden og et stort udvalg af økologiske og sæsonbestemte lokale råvarer. 

Slagterafdeling: Hos vores faguddanede slagtere får du de bedste udskæringer, de bedste bøffer og kød, der er supermørt, når det bliver tilberedt. Vi har desuden en velassorteret delikatesseafdeling, der helt sikkert også er et besøg værd. 

Vinafdeling: Med et bredt sortiment af vin fra alverdens lande, kan vi roligt sige, at vi har områdets største udvalg af vin. 

Vi har desuden også en stor tørvare-afdeling og en non-food afdeling, hvor vi løbende optimere sortimentet, så du kan få nyt - også selv om du handler hos os flere gange.