©  Foto:

ROFI-Centret

ROFI-Centret Ringkøbing har et stort udvalg af muligheder for hele familien, festen, mødet eller konferencen. Her er der alt fra skydekælder, fitnesscenter, Squashbaner til de perfekte rammer til netop dit arrangement.

ROFI-Centret er beliggende i Ringkøbing, og tilbyder et stort udvalg af aktiviteter.

Aktiviteter

I ROFI-Centret finder du bl.a. et moderne, og veludstyret fitnesscenter som har motion og sundhed i fokus. Mulighederne er mange, da du både kan konditions – og styrketræne. I Fitnesscenteret finder du faglig kompetente instruktører der er motiverende, og kan hjælpe dig med dine mål.

Udover fitnesscenter finder du også haller, hvor der er mulighed for håndbold, badminton, volley og basket.

Desuden finder du 2 Squashbaner, som er et sjovt og tempofyldt spil. Her kan du leje en squashbane og ketsjere i receptionen, hvor du også kan købe bolde.

Derudover har ROFI-centret også minigolf, som er indbegrebet af ferie og sommer.

Udenfor finder du også 16 petanquebaner, og udendørs fodboldbaner.

I ROFI-Centrets kælder finder du billardkælderen hvor du har mulighed for at spille snooker, billard, pool, airhockey, bordfodbold, bordtennis og dart. Aktiviterne kan books på timebasis, og større grupper kan booke alle aktiviteter på en gang.

Udover Billardkælderen har ROFI-Centret også skydekælder under hal 2, hvor der er 12 styk 15 m. skydebaner med hæve-sænke-borde, så man individuelt opnår den rette skydehøjde.

Møde, konference eller fest

ROFI-centeret tilbyder også gode rammer for møder, konferencer og fest. ROFI-Centret har dygtigt personale til at servicere sit arrangement i hyggelige og lyse lokaler. Her vil der altid være flot opdækning og kvalitetsmad fra centerets eget køkken.

Tæt på ROFI-Centret finder du et moderne vandrehjem, som giver mulighed for overnatning til dit arrangement. 

I ROFI-Centret finder du alt du har brug for.