©  Foto:

Ringkøbing Bolcher

Kom og besøg Ringkøbing Bolcher – her vil du opleve en fantastisk duft af sprøde lækkerier. Du kan købe bolcher i alverdens farver, is fra butikkens lokale ismejeri i Staby, lækre karameller fra Karamel Kompagniet, chokolade og flødeboller fra egen produktion – alt sammen noget for både store og små med en sød tand.

 

Ringkøbing bolcher blev stiftet og ejes af søstrene Stefanie og Julie. Sammen drømte de om deres egen virksomhed, og derved opstod ideen om et bolchekogeri.

Hos Ringkøbing bolcher fremstilles bolcherne, som man gjorde i gamle dage – nemlig i hånden. Alle bolcher hakkes på en gammeldags brødmaskine eller klippes i hånden. Det betyder der derfor aldrig er nogen ens.

Selve bolcherne laves også foran gæsterne, og det betyder du og din familie er med til at kvalitetsteste bolcherne før de kommer på butikkens hylder.

Selve ingredienserne er naturlige, og der anvendes kun naturlige smage og farver. Det betyder der ikke anvendes konserveringsmidler, hvilket betyder bolcherne har den helt rigtige farve og smag.

I butikken finder du bolcher i alverdens farver, samt chokolade og flødeboller fra deres egen produktion. Du finder dermed både noget for store og små med sans for de gode råvarer.

Ydermere tilbyder bolchekogeriet også chokoladeworkshops, som er for de kræsne chokoladeelskere. Chokoladet er fra Callebaut i Schweiz, hvor både kvaliteten og smagen er i top. Dermed kan du selv bestemme hvordan de skal ud.

Find aktuelle åbningstider på Ringkøbing Bolchers hjemmeside.