Gå til indhold
©  Foto:

Restaurant Stuen th.

På Restaurant Stuen th. leveres en spændende kulinarisk oplevelse i hyggelige omgivelser. Maden er lavet fuldstændigt fra bunden, med masser af kærlighed. Det overordnede fokus i madlavningen er råvarer af høj kvalitet og specialiteter fra lokale leverandører. Et besøg her, er en oplevelse at huske.  

Restaurant Stuen th. tilbyder god spændende mad i hyggelige omgivelser. Maden laves fra bunden med masser af kærlighed. Der er stort fokus på lokale råvarer og specialiteter. Her er åbent både til frokost og aften alle ugens dage, og der føres et bredt udvalg af special øl, vin på glas og cocktails.

Restauranten er en del af Hotel Skjern beliggende centralt i Skjern by ud til byens torv. Hotellet gennemgik en fuld renovering i 2015 og tilbyder udover stuen th. også 21 moderne værelser. Hotellet tilbyder gode rammer for både selskaber, møder og konferencer. De nyrenoverede lokaler rummer alt fra 5 til 120 personer, og der tilbydes både traditionelle og utraditionelle menuer til enhver lejlighed.

 

Se mere om åbningstider, booking og menu her