©  Foto:

Rav Mads’ Hus

I byen Henne tæt på Henne Strand finder du Rav Mads' Hus, som specialiserer sig i rav, brugskunst og tøj til kvinder. I huset ligger der også en tilhørende klinik, hvor der udføres Kranio Sakral, Reiki Healing, Vaccum terapi, Deep Oscillation og Nada.

Butikken har åbent året rundt, men med begrænsede åbningstider i vintermånederne. Hvis I ønsker at besøge butikken udenfor åbningstiderne, er I dog altid meget velkomne til at ringe og aftale en tid.

Rav

Hos Rav Mads’ Hus laves der smykker med rav, som ofte er kombineret med andre materialer som sten, sølv, glas og lavaperler. Ravet bliver enten brugt råt og ubehandlet, eller slebet og blankt pudset. Hos Rav Mads’ Hus laves der også andre ting i rav såsom knapper, strikkemarkører og anden pynt. I sommerperioden fra uge 27-33, er der også mulighed for at komme med på ravskole, hvor I kan vælge et stykke upoleret rav og slibe det til f.eks. en halskæde eller et stykke lommerav. Alle kan slibe rav - det kræver kun tålmodighed og lidt fingersnilde.

Tøj

Hos Rav Mads’ Hus finder I også tøj i god kvalitet, fra størrelse 36 til størrelse 60. I butikken finder du tøjmærker som Angel Circle, Bohéme, Janne K, Jalfe, Pont Neuf, Choiece, Micha, Dalia og Faschien.

Brugskunst

Udover rav og tøj, finder I også et spændende udvalg af brugskunst i butikken. Fra år til år vil der være et meget varieret udvalg af brugskunst fra forskellige kreative kunstnere. Kom ind i butikken og se vores store udvalg af rav, brugskunst og tøj.