©  Foto:

Porcelinge

Hos Porcelinge kan du gå på opdagelse i det arbejdende værksted. Her kan du finde bæredygtigt og levedygtigt tøj, sko, keramik samt mange andre spændende ting, du ikke finder andre steder. Tøjet er unikt, og på kun få dage kan Inge Kejlberg også sy en kjole, der passer præcis til dig i de farver og designs, du drømmer om at få med hjem fra et besøg i Ringkøbing.

Hos Porcelinge er der dansk kunsthåndværk af høj kvalitet, som er designet og produceret med sjæl og passion for dansk håndværk på egne værksted eller i små oplæg. Alle varer er i holdbare materialer, og det giver dig garanti for bæredygtighed hele vejen rundt.

Hos Porcelinge sætter de en ære i at hjælp dig med at finde det perfekte stykke kunsthåndværk. Der vil altid være nye produkter på hylderne, og du kan være heldig at se butikkens beklædning blive til på det arbejdende værksted.

Hos Porcelinge finder du altid tidsløst design med lang levetid fremstillet på eget værksted i gode naturlige produkter. Kvinden bag butikken er Inge, som designer og producerer beklædning med sans for farver, form og stoflighed. Det betyder derfor også du kan få syet modellerne op, så de passer til dine ønsker og mål.

Inge er uddannet på keramiklinjen på Designskolen i Kolding, og producerer også brugsrelateret porcelæn og stentøj samt smykker i porcelæn. Det er også heraf navnet Porcelinge kommer.

Har du lyst til at gå på opdagelse i leret, så afholder Inge små workshops i drejning, og keramik. Tjek aktuelle kurser ud på hjemmesiden www.porcelinge.dk.