Gå til indhold
©  Foto:

Outdoornu.dk

Outdoornu.dk har alt i fiskegrej, friluftsudstyr og Outdoor beklædning. Hos Outdoornu tilbydes beklædning, fodtøj, rygsække, friluftsudstyr, fiskegrej og meget mere fra Fjällräven, Ecco, Salomon, Hanwag, Pinewood, Merrell, Stetson, Shimano samt mange andre lækre brands. Butikken indeholder en stor Outlet afdeling, så kom forbi og gør et kup.

I 2009 bliver Outdoornu.dk etableret, og slår for første gang dørene på til deres butik samt webshop.

Outdoornu.dk er beliggende i Tarm, og findes i nye og flotte lokaler. Outdoornu.dk er derfor ikke en anonym webshop, og du er derfor altid velkommen til at komme forbi butikken og prøve produkter.  

I butikken og på webshoppen finder du flere kendte og spændende brands indenfor outdoor. Løbende udvider butikken også sortimentet med flere mærker, hvor de især har fokus på bæredygtige produkter.

Outdoornu.dk har altid stor vægt på god service, og gode oplevelser hele vejen gennem din handel. Hvis du ikke kan finde det du leder efter på hjemmesiden, er du altid velkommen til at kontakte butikken. Så vil de se om de kan skaffe det hjem, og hvor hurtigt det kan gøres.

I Outdoornu.dk kan du også aflevere tøj til rensning. De modtager alt fra kjoler, habitter og skindtøj til duge, tæpper og meget mere. Du vil altid finde en fair pris, og hurtig behandling.

Få mere information eller shop online på Outdoornu.dk hjemmeside

man-fre: 10.00-17.30
lørdag: 9.30-10.00
søndag: lukket

Social Media: