©  Foto:

Nymindegab Kro - Mødested

På Nymindegab Kro er der mulighed for at holde dit næste arrangement eller kursus i flotte omgivelser uanset om du mangler en mindre eller større kursusoplevelse.  På Nymindegab Kro er der plads op til 150 mennesker, og de forsøger altid at ramme dine ønsker og går gerne en ekstra meter for at få det bedste arrangement for dig. 

Hos Nymindegab Kro finder du flotte rammer for et godt mødested. Uanset om du mangler lokaler til et mindre arrangement, et heldagskursus eller om du søger en ekstraordinær kursusoplevelse, kan Nymindegab Kro sørge for det hele.

I mødelokalerne er der plads op til 150 mennesker, og alle mødelokaler er veludstyrede med alle de nødvendige tekniske udstyr til præsentationer og lignende.

Nymindegab Kro har gennem årene afholdt adskillige kurser, og derved har de lært at intet arrangement eller kursus har de samme behov. Derfor er Nymindegab Kro meget fleksible når der afholdes kurser, og forsøger at ramme dine behov. Nymindegab Kro går gerne den ekstra meter for at arrangementet eller kurset passer til dine behov. Du kan derfor helt selv skræddersy sit kursus om end det gælder spisning, service, overnatning samt meget mere.

Hos Nymindegab Kro har i mulighed for en anderledes kursusoplevelse ved at tage et afbræk i kroens topmoderne kokkeskole. I den nyetableret kokkeskole er der plads til at udskifte arbejdsnakken med hyggelige stunder og samvær med kollegerne i samarbejde med kroens dygtige kokke.

Derudover er der også mulighed for at få serveret en 2-retters frokostmenu på 30 min. Det skyldes at tidsplanen ofte kan være stram, og det kan være svært at nå det hele til et arrangement eller kursus.

På Nymindegab Kro ved de også hvor vigtigt det er at være connected. Derfor tilbyder kroen lynhurtig forbindelse, og separat adgang til dig som kursist. Det betyder jeres signal og download bliver vægtet højre end det åbne netværk. Kursusnetværket er tilgængeligt på hele hotellet.

 

Få mere information om kurser og arrangementer på Nymindegab Kro hjemmeside.