Gå til indhold
©  Foto:

Nr. Lyngvig Camping

Nr. Lyngvig Camping er helt fantastisk beliggende i den uberørte klit – og hedelandskab mellem det brusende Vesterhav og Ringkøbing fjord. Det betyder at I har fri adgang til en af de skønneste badestrande i Danmark, samt frihed til at nyde Vestkystens susen, vind og himmel. Derfor er Nr. Lyngvig Camping en ideelle plads for naturelskere og de aktive feriegæster. 

Nr. Lyngvig Camping er en stor og pragtfuld naturplads midt i uberørt klit og hedelandskab mellem Vesterhavet og vandsportsparadiset Ringkøbing Fjord.

På Nr. Lyngvig Camping bor I midt i naturen, og der findes hverken pladsinddelinger, numre eller reserveringer. Det betyder at I selv vælger hvor I vil bo henne på pladsen, og der er altid et frit valg af pladser ved ankomst. Campingpladsen har plads til alle, uanset om det er i telt, campingvogn eller autocamper lige meget om det er for en kort visit, længere afslappende ferie eller som fastligger.

Udover camping tilbyder Nr. Lyngvig Camping også hytter, hvor der findes forskellige hytter til udlejning. Dette er blandt andet luksushytter, som er rummelige hytter til max. 5 personer med dejlig udsigt og stor sol terrasse. Disse hytter er bygget i stil med sommerhuse, og har en tiltalende køkkendel, separat soveværelse, toilet og brusebad.

Derudover tilbyder Nr. Lyngvig Camping også en række faciliteter. Dette er blandt andet 3 legepladser, og en 28 graders opvarmet overdækket swimmingpool med flytbart tag.

Hvis man er til aktiv ferie, er der også mulighed for gode gåture langs stranden, cykling, svømning, lystfiskeri og alt slags surfing ved Ringkøbing Fjord. Det betyder at der vil være noget til hver årstid, og alt slags vejr på Nr. Lyngvig Camping.

Social Media: