©  Foto:

Nordsø Fisk

Hos Nordsø Fisk i Hvide Sande finder du en lækker fiskebutik med eget røgeri og bistro. Butikkens fisk bliver kvalitetssikret og forarbejdet med håndkraft, ligesom de selv salter og ryger råvarerne på gammeldags manér.

Hos Nordsø Fisk er kvalitet det vigtigste, og alle deres specialiteter er udelukkende lavet med vægt på friskheden og den gode smag.

Nordsø Fisk sælger specialiteter fra deres egen baghave, nemlig Nordsøen. Dette betyder at de kender fiskerne, der kommer ind med fangsten, og det er altid lokalfanget fisk og skaldyr med en fantastisk høj og frisk kvalitet.

Udvalget i butikken er stort, og du kan både få fersk fisk samt røgvarer fra butikkens egen røgeovn. Derudover er der også lækre delikatesser og specialiteter, samt hjemmelavede fiskeplatter til at tage med hjem og nyde.

I den tilhørende fiskebistro serveres der fiskeretter, sandwich, fish’n’chips, samt meget mere.

Fiskebutikken finder du over for fiskeauktionshallen, her skærer, ryger og tilberedes frisk fisk, og stort set hele sortimentet er hentet inden for truck-afstand af butikken hver morgen. Fiskebutikken ryger op til flere gange om dagen i højsæsonen, i deres egen rygeovn.

Det smilende personale i Nordsø Fisk står gerne klar til at hjælp og vejlede dig.