©  Foto:

Lises Pub

På bare fire år har Lise Hansen skabt sit helt eget unikke ølsted med så mange forskellige udenlandske ølmærker, at hun i foråret 2022 blev hædret med en særlig dansk ølpris.

Med egen øl på hane, personlig betjening og et indgående kendskab til øltyper og smag inviterer hun derfor Blåvands mange gæster på øloplevelser langt ud over det sædvanlige.

Den entusiastiske ølekspert serverer specialiteter fra Jamaica, USA, Tjekkiet, Belgien og Holland i de rigtige glas fra bryggerierne, for at give sine gæster en helt unik smagsoplevelse og opfordrer gerne til at dele en øl, for at få lejlighed til at smage flere typer.

Røget øl, frugtøl, øl med lakridseftersmag og en hel stribe irske specialiteter har skabt dedikerede stamgæster, der længe inde ferien i Blåvand har sat kryds ved Lises Pub. Et ”must visit” uanset vind og vejr.

Og for kendere er det bestemt ikke hver dag man støder på muligheden for at smage den verdensberømte californiske KBS stout fra Founders. Brygget med kaffe og chokolade, lagret i bourbon whiskytønder og med en alkoholprocent på 12,5. Ovenikøbet samtidig med en pot pool i den hyggelige pub med højt til loftet på alle måder.

Et stærkt vanedannende ferieminde fra Danmarks vestligste punkt.