©  Foto:

Lille Holmgård Håndbryg

Velkommen til Lille Holmgaard Håndbryg - din foretrukne destination for uoverftruffen specialøl og håndværk i hjertet af Vestjylland. En unik og lokalt præget smagsoplevelse til ølentusiaster og eventyrlystne ganer. 

Lille Holmegaard Håndbryg er et lille lokalt bryggeri drevet af far og søn. De er sat i verden med det ædle formål at sprede budskabet om, hvordan man laver gode håndbryggede øl. Fællesskabet om det gode øl er i fokus hos Alan og Simon, far og søn. 

Makkerparret har i flere år dyrket håndbryg på hobby-niveau, men nu er det blevet en forretning, hvor andre også kan få lov til at nyde det gode øl. Sønnen Simon er uddannet maskinmester, og det er ham der er brygmester i biksen. Alan er tidligere efterskoleforstander og har - udover Lille Holmegaard Håndbryg - et firma, der laver naturvejledning. Det er primært Alan, der tager ud og sælger øllene. 

Lille Holmgaard Håndbryg har et bredt udvalg af forskellige øl, og der er med garanti en - og helt sikkert flere - der falder i din smag. Alle øllene har det gode håndværk og den gode smag i fokus. Øllene kan købes hos lokale forhandlere, men hvis I er en større gruppe med interesse for ølbrygning, så er der også mulighed for at besøge bryggeriet til en rundvisning og smage frisktappet øl fra hanerne. Alan og Simon fortæller gerne historier og giver anbefalinger til de øl, du bare skal smage. De er begge dedikerede omkring deres håndværk, og de elsker at dele deres viden og passion med deres gæster.