©  Foto:

Kunst & Keramik

I Kunst & Keramik i Hvide Sande finder du et moderne værksted, som laver nutidige produkter der sælges i den tilhørende butik, hvor du også finder flot kunsthåndværk fra andre danske håndværkere. Alt i værkstedet er håndlavet, og du finder et flot og unikt udvalg.

Hos Kunst & Keramik i Hvide Sande finder du et flot pottemagerværksted fremstillet af Dorith Lønbæk. Her kan man opleve det gamle håndværk i et moderne værksted, som laver nutidige produkter.

Dorith Lønbæk blev udlært pottemager i 2004, og har drevet Kunst & Keramik siden 2006. Kendetegnene ved hendes produkter er enkelte og spændte former, samt leg med forskellige dekorationsteknikker, som oftest er i jordfarver, som i små doser krydres med livlige farver.

Alt er håndlavet i værkstedet, og du kan opleve duften af brændt ler ved at se hvordan leret bliver formet på drejeskiven til det brændes og derefter dekoreres.

De færdige produkter finder du i butikken, hvor det hovedsageligt er fra eget værksted. Derudover forhandles der også glassmykker fra Marianne Strube, keramik af Ane Schollert, glas af Dorthe Bent, Akvareller af Ruth Sandbak og trævarer fra Contrast.

Du finder altså et flot udvalg af kunsthåndværk i Kunst & Keramik.