Gå til indhold
©  Foto:

Kreativ workshop med yoga og rav

“Velkommen til. Og tak dig selv for at give dig tid til at komme og gøre noget godt for dig selv”, siger yogalærer Freja Corell, når du træder ind ad døren. Du er nærmest havnet i en helt anden tid og verden – væk fra hverdagens gøremål.

Denne lørdag er en kulmination af forkælelse gennem yoga, meditation samt kreativ fordybelse med naturens elementer som omdrejningspunkt.

Dagen vil udover yoga byde på en rav-workshop, hvor du kan lave dit helt eget unikke smykke. Du vil blive forkælet med den bedste forplejning hele dagen, så det eneste du skal er bare AT VÆRE!

Vi er ekstremt stolte over at kunne byde jer velkommen ind hos Mette og Jens’ Gæstehus, der emmer af rolig og autentisk landidyl med et smukt trendy twist der er værd at opleve!

Hvorfor yoga og rav?

Fordi begge dele tager udgangspunkt i det unikke og vigtigheden af at udvise tillid og ro til at forme sig. En balance mellem at lade sig drive med og forme sig med sine opgivelser, og samtidig være sin egen unikke form. Vi tror derfor begge to på, at krop og sind skal være i balance før man kan være den bedste udgave af sig selv.

Gennem yogaen vil du blive udfordret og guidet til at mærke steder i din krop, som du måske ikke har mærket i lang tid. Du vil opleve twist og stræk der sætter gang i dit system, som vil give kroppen fornyet energi. Samtidig vil du arbejde dig ind i fordybelsen når du sidder med dit unikke ravstykke i hånden, hvor kun du skal mærke efter hvordan dit smykke skal udformes. Denne fordybelse kan være helt meditativ.

Corell Yoga og Rav & Ro har en del tilfælles. Vi har begge to tilvalgt et liv på vestkysten fremfor vores tidligere storbys liv i hovedstaden fordi vi begge søger ro og fordybelse til at gøre mere af det vi drives af.

Derudover er vi livsnydere til det fulde, hvilket dette retreat også vil bære præg af gennem lækker vegetarisk mad og drikke. Her vil Kroghuset sørger for at vi bliver dejlig mætte.

Tilmelding og Betaling

1299 kr. per person (early bird: skal bookes inden 1. januar 2023)
Herefter er prisen 1499 kr. per person.
Booking på mail hej@gæstehuset.dk eller på tlf. 6052 3061.
Der er et begrænset antal pladser, så det er efter først til mølle.
Vi glæder os helt inderligt til at se jer d. 25. marts, hvor vi sammen hylder sommertiden.

Det er inkluderet i prisen

4 timers yoga og meditation
Lån af yogaudstyr (medbring gerne hyggestrømper og varm trøje)
2 timers rav værksted
1 personligt ravsmykke
1 greenie shake ved ankomst
Dejlig brunch med kaffe & te
Bobler og en lille overraskelse
Der er mulighed for at blive til social dining sammen med os bagefter til en fordelagtig pris.
Derudover er der mulighed for at booke overnatning.

Social Media: