©  Foto:

Kott Fritid

Kott Fritid tilbyder Danmarks største udvalg og ekspertise i grej til saltvand og surfcast fiskeri. I butikken i Hvide Sande finder du et stort udvalg af fiskegrej, til næsten alle former for fiskeri. Du vil altid blive mødt af professionel og erfarne personale, som vil vejlede og hjælpe dig. Derudover arrangerer Kott Fritid også havfisketure, hvor de sejler makrel, flad og torsketure, samt vragture i det hvide rev.  

Hos Kott Fritid tilbydes der et bredt udvalg indenfor Lystfiskeri, Jagt og andre outdoor aktiviteter, fra afprøvede og kendte mærker. Kott Fritid specialiserer sig i salg af Hjul, Stænger, Knive, Agn og andre nødvendige redskaber til alt slags fiskeri.

Om dit mål er at fange fisk fra kysten, sø eller på skib, kan Kott Fritid med sikkerhed tilbyde det rigtige for at hjælpe dig godt på vej.

Butikkens personale er professionelle, og erfarne lystfiskere der kan give dig præcis og konkret insider information til en succesfuld dag ved vandet.

Desuden tilbydes der også hav ture på Kott Fritids skib M/S Solea. M/S Solea er et unikt tilbud, der giver dig muligheden for at prøve dine færdigheder på havet. Forventet fangst er her Torsk, Sej, Makrel, Lange og mange andre (Afhængig af årstid). M/S Solea er udstyret med moderne teknologi og sikkerhedsudstyr, som betjenes af den dygtige besætning med mange års erfaring. 

Så kig kom forbi, få en snak, og så skal Kott Fritid nok finde ud af det rigtige for dig.