Juleoplevelser for voksne

Foto: Fjordgaarden

I juletiden er der gode muligheder for oplevelser, hygge og afslapning.

Stauning Whisky
Stauning Whisky

Stauning Whisky

Der dufter af korn, gæring, sprit og træ hos Stauning Whisky. Hvert rum har faktisk sin egen duft, og du har muligheden for at komme med hele vejen rundt, når engagerede rundvisere fortæller stedets historie og giver et indblik i, hvordan man laver whisky helt fra bunden.

Fjordgaarden - wellness - champagne
Jesper Rais

Wellness oplevelser

Trænger du – og måske en du holder af - til at blive forkælet og slappe lidt af midt i den travle juletid? Riv en dag ud af kalenderen og besøg et af områdets lækre kurbade.  Kom helt ned i gear, nyd roen og udsigten og få eventuelt kroppen masseret godt igennem.

Klitter - Vandretur
Stefan Asp

Udforsk naturen

Tag ud og udforsk naturen på egen hånd. Ved Vesterhavet er der masser af plads - faktisk så meget, at I nemt vil kunne finde jeres eget unikke spot. Download eventuelt vores app "VESTKYSTEN" med kort og rutebeskrivelser, som I kan have med jer undervejs.

Østers
Charlotte Coneybeer

Nytårsøsters

Slut året af med en fantastisk oplevelse og tag med på en guidet østerssafari i Limfjorden. Iført waders og under kyndig vejledning af en af JyllandsAkvariets guider, får I mulighed for at plukke en af verdens bedste råvarer, som I kan tage med hjem og nyde Nytårsaften.