Gå til indhold
©  Foto:

Hvide Sande Syd Strand

Dejlig badestrand i Hvide Sande ved Vesterhavet. På denne populære strand kan du surfe, gå på molen eller slappe af i sandet. Det perfekte feriested for både børn og voksne. 

Hvide Sande Sydstrand

På Sydstranden i Hvide Sande har du kilometervis af sandstrand. Her kan du boltre dig i Vesterhavet eller gå en tur på molen. Stranden er tidligere blevet kåret som Danmarks Bedste Strand. Stranden er også kendt for sit gode surfermiljø, og du kan booke et kursus på stranden, hvis du har mod på at kaste dig ud i bølgerne. I højsæsonen er der livreddertårn på stranden. Du kan finde toiletter, brusere, café og parkeringspladser i nærheden. Der er også mulighed for parkering af autocamper. Lige over klitterne finder du Hvide Sande by, en hyggelig ferieby, der byder ind til shopping, overnatning og spisning.

 

Kunstværket Vestled

På stranden finder du kunstværket Vestled. En forlængelse af kunstværket gør det nemt at komme helt ned til havet med barnevogne og kørestole. Kunstværket er skabt af arkitekter og en billedkunstner og består af røde belagte teglsten, en bronzeskulptur og et afrundet stykke med mørkegrå teglsten. Kunstværket kan fortolkes som et symbol på naturens storhed. 

Social Media: