©  Foto:

Havhestens Bed & Horse

Havhestens Bed & Horse tilbyder en skøn hesteferie i rolige og smukke omgivelser tæt ved Vesterhavet. Stedet har ferielejligheder i moderne landlig stil, og giver dig de bedste hesteoplevelser om end det er til enlige, familier, ridevenner eller klubber, tilbyder Havhesten en fantastisk atmosfære.

Havhestens Bed & Horse tilbyder ferielejligheder til enlige, familier, ridevenner eller klubber. I ferielejlighederne er der to langborde i stuen og køkkenalrum, med plads til 10-12 personer ved hvert bord. Derudover kan bordene også opdeles, så man kan spise hver for sig.

Ferielejlighederne er beliggende i den tidligere staldlænge, og lade som er pænt sat i stand i moderne landlig stil. Derudover har de også en terrasse mod øst hvor det er muligt at nyde sin morgenkaffe, eller benytte den anden terrasse mod vest hvor solen går ned.

Hos Havhesten Bed & Horse har du naturligvis også mulighed for at medbringe din egen hest, som vil blive fodret med husets wrap 2 gange dagligt. Der er jordfolde om vinteren, og græsfolde om sommeren.

Derudover tilbyder Havhesten også oplevelser på hest langs vestkysten, og stedet tilstræber sig altid efter at yde sit bedste. Stedet har omkring 20 heste, og ønsker at du får en god hesteoplevelse samt mulighed for at stresse fuldkommen af i den atmosfære stedet tilbyder.