©  Foto:

Drømmehus Ferienwohnung

Vores Drømmehus ligger midt i det smukke Vestjylland. I dette store landskab, der er præget af hede, klitter og skove, kan alle realisere deres forestilling om en ferie.

Fra lange gåture på vores smukke sandstrande til keramikkurser og lysestøbning, fra cykling / mountainbiking til museer - vi er overbeviste om, at der er noget for enhver smag. Siden juli 2023 har vi som nye ejere af vestkyst ferielejligheder, nu Drømmehus, været glade for at byde vores gæster velkommen til vores rummelige, rustikke landejendom. Vi har totalrenoveret vores 5 ferielejligheder i 2023, og badeværelserne bliver også renoveret i slutningen af 2024.

Lejlighederne har en stue med spiseplads og tekøkken. Køkkenet er fuldt udstyret med ovn, køleskab, opvaskemaskine, elkedel, kaffemaskine, brødrister og 2 keramiske kogeplader eller induktionskogeplader. Der er 2 soveværelser, hver med 1-2 senge og et badeværelse med bruser og toilet. Hver lejlighed har også sin egen terrasse, som er adskilt fra naboterrassen af en hæk.

Foran er der en græsplæne, som indbyder til boldspil i aftensolen eller en hyggelig grillaften. På varme dage kan du slappe af i en liggestol på engen med vores frugttræer eller nyde de sidste solstråler med et glas vin ved vores lille dam om aftenen. Vores høns er altid glade for at komme på besøg, og der er også en lille legeplads til de yngste.