©  Foto:

Ansager Plantage, legeplads & MTB track

Ansager Plantage er mere end bare gåture mellem skovens træer - her er kvalitetsoplevelser for hele familien. Midt i skoven findes legepladsen der er fint udstyret med forskellige legeredskaber af god kvalitet.

Midt i skoven findes legepladsen der er fint udstyret med forskellige legeredskaber af god kvalitet. Nær denne såvel som på flere andre stationer findes Borde- bænkesæt, hvor det er muligt at nyde et hvil og lidt medbragt mad, mens de aktive fornøjer sig i naturen.

Det er herfra, at der er start, for både den mærkede vandresti der leder ind til legepladsen i skoven, og til de to singletrack MTB spor som findes i plantagen.

Det længste MTB spor er Ansager - rød rute - 4 km, men også et lettere blåt spor følger den røde, dog uden de samme stejle op- og nedstigninger og krævende tekniske udfordringer, som den røde med sine 40 højdemeter byder på. Det blå spor er egnet for begyndere. Der er altså god mulighed for at få pulsen op i Ansager Plantage og udfordre sig selv, på et passende erfaringsniveau.