løb på stranden

Løb en tur i sandet

Foto: Presse

Start din dag med en løbetur på stranden, mens du nyder den unikke natur ved Vesterhavet.

Føddernes rytmiske møde med det fugtige sand genererer masser af ny energi, og oplevelsen er aldrig den samme to ture i træk. En løbetur på stranden ved Vesterhavet er en berusende oplevelse

En daglig løbetur langs stranden er den skønneste måde at få motion på. Naturoplevelsen er altid i top, selvom den aldrig er den samme. Havet og himlen skifter udseende hver time på dagen. Om morgenen, når solen er i øst, opleves havet lyst, rent og berusende friskt. Hen ad dagen kommer der flere mørkeblå og grønne nuancer ind i bølgerne, og om aftenen, når solen daler ned under horisontlinjen, flammer himlen op i gule, orange og røde farver.

Det fugtige, hvide sand er det ideelle løbeunderlag, og havets brusen kan sagtens gøre det ud for musik. Løber du om morgenen eller om aftenen, har du ofte stranden for dig selv, og kommer du så lige ind i den rette rytme, er det som om du kan løbe til verdens ende. Det giver masser af god energi til alle de andre ting, du gerne vil bruge din ferie på. 

Hvert år er der i Hvide Sande strandmaraton. Det er et hårdt løb, men med forskellige distancer er der noget for alle - også for dem, der helst vil være tilskuere.