Drage-leg

Drage-leg

Foto: VisitVesterhavet

De brede strande i destinationen skaber de perfekte rammer for drage-leg. Tag din egen drage med eller køb en i drage-shoppen.

Dragebygning med ungerne kan være en fin aktivitet i feriehuset en regnvejrsdag. For når vestenvinden endelig tager fat, er det bare om at komme op i klitterne og få dragen op at flyve mellem skyer og engle – og alle de andre farverige drager.

Du står på toppen af klitten, vinden river i håret og du har blikket rettet mod himlen, hvor sjove former i skrigende farver og med lange haler stiger og falder og drejer rundt i vinden – for til sidst måske at gå på næsen i sandet. Så er det, du og ungerne ønsker, at I var en del af det. Og så gælder det om at komme hjem i feriehuset og lave en drage. Eller måske købe en i drage-shoppen.

Det handler om at nyde naturen, nyde følelsen af frihed, lade tankerne gå på langfart – og at være fælles om noget, der er sjovt og udfordrende. ”Fishing for Angels”, kalder amerikanerne følelsen. Her kalder vi det at lege tag-fat med englene.