Destination Vesterhavet Produktkatalog

Vi glæder os over at kunne præsentere en række tryksager bestående af smukke billeder og udvalgte ord, der viser destinationens unikke kendetegn og fælles værdier.

Digital marketing platform

Projektet, Professional SMEs in tourism – transnational development of skills acquisition, har fokus på at motivere turismevirksomheder til at opgradere deres digitale færdigheder. Denne side indeholder tips og tricks til digital markedsføring - baseret på deltagernes behov.

Kurser og arrangementer 2020

Vi tilbyder som altid en række kurser og arrangementer. Kurserne bliver sat i søen, efter vi har lyttet til jeres behov, og vi udbyder derfor en række kurser, som vi håber kan hjælpe jer med at komme godt i gang med den nye sæson.

Den tyske feriekalender

Det er en god ide at holde øje med, hvordan ferieugerne i Tyskland fordeler sig. De 16 forbundslande har aftalt, hvornår jule-, påske-, pinse-, sommer...

Tilfredshedsundersøgelser 2019

I sommeren 2019 gennemførte Dansk Kyst- og Naturturisme en tilfredsundersøgelse blandt gæsterne i en række kystbyer. Se de lokale resultater her.

Vedtægter Destination Vesterhavet

Destination Vesterhavet er opstået ved en fusion mellem Ringkøbing Fjord Turisme og turismeaktiviteterne i den selvejende institution ProVarde, med Ri...

Medlemssiden

Denne side er for medlemmer af Ringkøbing Fjord Turisme. Ringkøbing Fjord Turisme dækker hele Ringkøbing-Skjern Kommune. 

Som medlem af Ringkøbing Fjord Turisme har du mulighed for at blive set og fundet af over 15 millioner turister årligt. Det er derfor vigtigt, at vi har så godt materiale som muligt fra jer. 

Billeder & Logoer

Foto: Presse

Annoncer i guiden

Ringkøbing Fjord Guiden er din mulighed som virksomhed for, at stå sammen med andre virksomheder i turistbranchen i Ringkøbing-Skjern Kommune.

Bestyrelsen for Destination Vesterhavet

Se bestyrelsesmedlemmerne hos Destination Vesterhavet.

Samarbejdspartnere

Hos Ringkøbing Fjord Turisme har vi også medlemmer, der ikke har direkte kontakt til turisterne, men bakker op om destinationen, som et sted, hvor vi byder turister hjerteligt velkommen og gør alt, hvad vi kan for at ruste vores turistvirksomheder på bedste vis - sammen.

Livet på Vestkysten er kernen i ny brandfortælling  

Pressemeddelelse november 2019.

Tips og tricks

Det er vigtigt, at alle vores turistaktører fremstår på bedste måde for vores gæster. Det gælder både i det fysiske møde og den online tilstedeværelse. Her på siden vil der løbende komme tips og tricks til alt lige fra billeder til hjemmeside, tekst, marketing og sociale medier.