Par på cykeltur ved Ringkøbing Fjord

Cykelture

Foto: Jesper Rais

Træd i pedalerne og tag ud og oplev de fantastiske landskaber ved Vesterhavet på et væld af forskellige cykelruter.

I destinationen er der rig mulighed for at opleve den vidunderlige og mangfoldige natur på over 1000 kilometer asfalterede cykelstier og lige så mange kilometer velegnede grusveje i plantager og på heder tæt på kronvildt, havørne, søer, vandløb, landsbyer med indkøbsmuligheder – masser af plads og uendelige udsigter, med vestenvinden som en evig mod- eller medspiller.

I området er der også mulighed for at udfordre sig selv eller hinanden på de mange mountainbikespor. Sporene er i forskellige længder og sværhedsgrader hvilket gør det muligt at have alle, som savner lidt action på to hjul, med.

Tag jeres egne cykler med hjemmefra, eller lej dem når I er ankommet

I destinationen er det muligt at leje cykler, el-cykler eller mountainbikes, hos en af områdes mange cykeludlejere. Og hvis sulten skulle melde sig undervejs på jeres tur, er der gode muligheder for at nyde madpakken i naturskønne omgivelser i et madpakkehus, ved et bordebænkesæt, eller gå det sidste stykke langs stierne, gennem klitterne ned til Vesterhavet, hvor I kan nyde den fantastiske havudsigt.