©  Foto:

Yinpower

I Hvide Sande har vi fået vores egen yogalærer. Oveni købet en af Danmarks bedste Yin-yogalærer. Yin-yoga specialisten Kristine Marie Rost er kommet hjem og denne gang bliver hun i lang tid. København er lagt bag hende for at leve livet vest på og byde ind med en yogastil der kan gøre Vestkysten smertefri.

Lidt om Kristine Marie Rost

Med en fortid som HR-konsulent fra forsvaret til ingeniørbranchen til kajakguide og projektleder i den vestjyske turismebranche, førte vejen til to år i Filippinerne og med langt over 2500 yogauddannelses timer senere, hvoraf de 1600 er ren yin yoga og undervisningserfaring i ren yin siden 2012 er Kristine i dag en af landets førende som specialist i yin yoga.
Kristine Marie Rost, Danmarks pioner i Yin yoga har i snart et årti helliget sig Yin yogaens livsvitale egenskaber, som hun med humoristisk og erfaren ekspertise formidler videre til stor livsglæde for andre. En livsglæde og omsorgsfuld personlighed med en naturlig evne til at få folk til at føle sig godt tilpas er kendetegnende for Kristine og hendes vej som yin yogalærer og menneske.
Oplev den kraftfulde side af Yin yoga, og hvordan dette kommer krop og sind til gode gennem hendes undervisning.
Yinpower med Kristine er for alle med en krop og handler om investering i dit eget helbred, ikke om du kan få benet rundt om nakken. Den slags er der halstørklæder til hvis du fryser, som hun kækt siger. Jo jo vi har fået en københavner til byen.