©  Foto:

WATERZ - Danish Surf Awards 2024

Velkommen til Danish Surf Awards – en begivenhed, der for første gang samler surfmiljøet i Danmark til en aften fyldt med hyldest og højtidelighed!

Med WATERZ som vært får du en ekstraordinær oplevelse, mens vi fejrer sportsånd, præstation og passion. Den rødeløber er rullet ud, hawaii-skjorten skal luftes, der skal festes, krammes, danses og skåles i bedste surfer-stil. Nyd lækker mad, kolde øl, drinks , slå håret ned og hyg med landets elite og bredde inden for vandsport. Vi anerkender og ærer surfmiljøets ildsjæle og de betydningsfulde øjeblikke.

Prisuddelingen er en vigtig del af aftenen, hvor vindere kåres og fejres for deres betydende bidrag til surf verdenen. Men festlighederne stopper ikke der!
Efterprisuddelingen åbner dørene til "Danish Surf Awards - Afterparty" Der vil blive skruet op for musikken, øllene vil flyde, drinksene er kolde og DJ én søger for skønnne rytmer natten igennem

Når du får din billet, bliver du en del af et festligt og sammenhængende fællesskab - en unik oplevelse som ingen anden.
*Husk, antallet af pladser er begrænset, så tøv ikke med at blive en del af denne uforglemmelige hyldest til surfmiljøet.

Hvad er inkluderet?

Danish Surf Awards prisuddeling
Lækkert buffet inkl. 2 øl
Foto mulighed - festbilledet med dine bedste surfvenner