©  Foto:

Vinterlejegård Ferie og Ridecenter

Beliggende i den flotte Vestjyske natur kun 200 meter fra Vesterhavet finder du Ferie og Ridecenter Vinterlejegaard. Her har du mulighed for at få en inspirerende naturoplevelse for hele familien i unikke omgivelser.

Ferie og Ridecenter Vinterlejegaard ligger i det smukke klitlandskab kun 200 meter fra Vesterhavet, og 8 km syd fra Hvide Sande.

Vinterlejegaard tilbyder ferieboligudlejning, og hesteudlejning til strandridning for hele familien.

På ridecenteret er der 36 heste med et godt sind, både ponyer og store heste, som udlejes til ridning alle ugens dage. Hestene kan lejes til strandridning af 1 times varighed med fører plus ½ times forberedning. Du vil være med til at strigle og opsadle hestene inden rideturen, så du lærer din pony/hest at kende.

Strandturene tilbydes for både begyndere, let øvede samt rutinerede. Der er desuden også mulighed for at få den første ridetime på bane eller en træktur på pony. Turene rides formiddag og eftermiddag.

Som noget nyt tilbyder Ferie og Ridecenter Vinterlejegaard også Krolf, som er en hyggesport for hele familien. Stedet har Vestjyllands første og største 18 hullers bane.

Udover dette kan Vinterlejegaard også tilbyde 5 nyrenoverede ferielejligheder i forbindelse med ridecenteret. Her vil der også være mulighed for at bestille morgenmad, frokost og aftensmad i forbindelse med leje af lejligheder og hytter.

Ligeledes har Vinterlejegaard også 8 hyggelige træhytter blandt klitterne og 50 meter fra hovedhuset. De er hver især udstyret med en dobbeltseng, og et lille badeværelse.

Hvis du tager på ferie ved Vinterlejegaard har du også mulighed for at tage din egen hest med. Her kan du bo i hytte eller lejlighed tæt på din hest/pony. Der tilbydes folde, foder og hø. Dermed kommer din hest også på ferie. Der er også mulighed for at leje en boks og mark til din hest.

Tag på uforglemmelige rideturer til Vesterhavet, hvor du kan nyde det brusende hav.