©  Foto:

Stjerne Camping

Vejers Strand Stjerne Camping er naturskønt beliggende tæt på det store, brede og brusende Vesterhav og den flotte Vestjyske natur. På Vejers Strand Stjerne Camping finder du mange gode faciliteter, samt spændende aktiviteter. Dette gør Vejers Strand Stjerne Camping et rart sted at være for både store og små campister.

Vejers Strand Stjerne Camping er helt fantastisk beliggende tæt på Vesterhavet, og helt unik natur. Vejers Strand Stjerne Camping er noget særligt, og på campingpladsen har du mulighed for både solbadning eller en tur i bølgerne.

Omkring campingpladsen finder du også en helt særlig natur, hvor I kan opleve de majestætiske kronhjortes brøl i brunst eller plukke svampe og bær i naturens ro.

På Vejers Strand Stjerne Camping har de mange faciliteter. Her finder du blandt andet en reception, et supermarked med et bredt og varieret varesortiment. Derudover er der også Internet, badefaciliteter og et stort fælles køkken med direkte adgang til fællesstuen.

Campingpladsen har også en lang række aktiviteter for hele familien. Her finder du noget for en hver smag, og for alle aldre.

På Vejers Strand Stjerne Camping har i mulighed for at tage jeres egen campingvogn med, eller leje en af campingpladsens hyggelige hytter.