©  Foto:

Sommerkoncert i Ringkøbing Kirke: "Praise" v/ Duo Ecclesia

Nu kan du opleve Duo Ecclesia i Ringkøbing Kirke. Duoen består af trombonespilleren Frank Herbsleb og organist og pianist Erik Linow.

Programmets titel er "Praise", hvor maleriske tekster fra salmernes bog i det gamle testamente tilsættes klassisk musik til refleksion. Duoen vil fylde kirkerummet med musik fra det helt intime, spinkle og følsomme til det storslåede og imponerende. Værkerne ledsages af informativ tale om musikken og dens komponister.

Koncerten byder på bl.a. You raise med up af Rolf Løvland og Te Deum af Charpentier.

Trombonespilleren Frank Herbsleb er uddannet som basunist på Det Jyske Musikkonservatorium, Århus, og har en udstrakt koncertvirksomhed som solist, ensemble- og orkestermusiker, musikskoleleder, dirigent og pædagog i bagagen.

Organist og pianist Erik Linow har en kirkemusikalsk diplomeksamen (cand. musicae) fra Vestjysk Musikkonservatorium, Esbjerg. Han er cand. phil. i musik fra Københavns og Århus Universitet, og tidligere organist ved Vor Frelsers Kirke i Vejle. Han har en omfattende virksomhed som orgelsolist, ensemblemusiker og kordirigent bag sig.

Arrangementet finder sted d. 20 august kl. 19.30

Entré: 100 kr. (unge under 25 år gratis).