©  Foto:

Sommerkoncert i Ringkøbing Kirke: Duo Bragi & Lars Colding Wolf

Oplev smuk og svingende barokmusik med blokfløjtenisterne i Duo Bragi og Lars Colding Wolf på cembalo. Koncerten byder på triosonater med tysk barokmusik af bl.a. Telemann og Bach samt duetter og soloindslag.

Duo Bragi består af de to klassiske blokfløjtenister Stine Benjaminsen (fra Ringkøbing) og Sveinrún Eymundsdóttir (fra Island). De mødte hinanden på Syddansk Musikkonservatorium, hvor de begge har studeret ved Nikolaj Ronimus. Duo Bragi har spillet sammen siden 2013 og har i fællesskab opbygget et stærkt kammermusikalsk udtryk.
De har spillet koncerter i Danmark, Tyskland, Island og på Færøerne blandt andet med deres koncert "Havklange" - en helhedsoplevelse, hvor tidlig musik, nye kompositioner, og poetiske improvisationer flettes sammen, og nysgerrigt afsøger musikkens sammenhængskraft på tværs af tid.

Lars Colding Wolf er uddannet organist og cembalist på konservatorierne i Aalborg (1989-95), Odense og Malmö med cembalodebut i 2002 efter studier hos Lars Ulrik Mortensen. Han er organist ved Sct. Catharina Kirke i Hjørring og underviser på Det Jyske Musikkonservatorium i orgel, cembalo og kammermusik.
Lars Colding Wolf har været med til at etablere Ensemble Zimmermann i 2001 og er i dag dets faste cembalist og musikalske leder. Som spillende dirigent har han opført Händels Messias, Bachs Juleoratorium og Johannespassion samt utallige kantater og instrumentalkoncerter. Hertil kommer koncertversioner af Händels opera “Acis & Galatea”, Henry Purcells “King Arthur” og sidst Pergolesi La serva padrona med sangere, der har fordybet sig den tidlige musik. Hans arbejde med tidlig musik blev i 2012 anerkendt med Julie Friisholms Mindelegat.

Arrangementet finder sted d. 13 august kl. 17.00

Entré: 100 kr. (unge under 25 år gratis).