Gå til indhold
©  Foto:

Sauna Wellness

Sauna Wellness i Tistrup tilbyder specielle finske og russiske sauna oplevelser samt andre spændende behandlinger i skønne og nye rammer. I Sauna Wellness har man mulighed for at leje hele huset eller deltage i et åbent arrangement for at give slip på hverdagens stress og være sammen med sine venner og familie.

I Tistrup er Sauna Wellness beliggende. Her får du ro til afslapning og wellness med forskellige typer af sauna, behandlinger og masser af hygge i skønne rammer.

Hvis du planlægger dit næste firmaarrangement, polterabend eller trænger du og dine kolleager til noget nyt og spændende vil Sauna Wellness i Tistrup være en oplagt mulighed.

I Sauna Wellness finder du blandt andet en finsk og russisk sauna. I saunaen er temperaturen på 80-120 grader, og fugtigheden er på max 25 procent. Dette gør, at man i længere tid kan nyde varmen, og brugen af saunaen udrenser kroppen. Udover den finske og russiske sauna finder du også saunagus.

I saunaen tilbydes der også saunahonning, som er en bodyscrub der fjerner døde hudceller. 

Derudover har Sauna Wellness også et stort vildmarksbad med plads til 8-10 personer. Vildmarksbadet er opvarmet via brændeovn, og kan blive op til 37-40 grader varmt.

Sauna Wellness tilbyder også kropsmassage, hvor massagen opbløder kroppens muskler og fjerner spændinger. Der tilbydes klassisk massage af faguddannet personale.

 

Få mere information om behandlinger, åbningstider og meget mere på Sauna Wellness hjemmeside