©  Foto:

Ringkøbing Bolcher i Søndervig

Ringkøbing Bolcher i Søndervig er stiftet og bliver ejet af søstrene Stefanie og Julie. De har allerede nu butikker i Ringkøbing og Hvide Sande. 

Ringkøbing Bolcher fremstiller bolcherne, som man gjorde i gamle dage – nemlig i hånden. Alle bolcher hakkes på en gammeldags brødmaskine eller klippes i hånden. Det betyder der derfor aldrig er nogen ens.

Selve bolcherne laves også foran gæsterne, og det betyder du og din familie er med til at kvalitetsteste bolcherne før de kommer på butikkens hylder.

Selve ingredienserne er naturlige, og der anvendes kun naturlige smage og farver. Det betyder der ikke anvendes konserveringsmidler, hvilket betyder bolcherne har den helt rigtige farve og smag.

I butikken i Ringkøbing, Hvide Sande eller Søndervig finder du bolcher i alverdens farver, samt chokolade og flødeboller fra deres egen produktion. Du finder dermed både noget for store og små med sans for de gode råvarer.

Ydermere tilbyder bolchekogeriet også chokoladeworkshops, som er for de kræsne chokoladeelskere. Chokoladet er lavet af chokolade fra Callebaut i Schweiz, hvor både kvaliteten og smagen er i top. Dermed kan du selv bestemme hvordan de skal ud.

Find de aktuelle åbningstider på Ringkøbing Bolchers hjemmeside.