©  Foto:

Oplev TONOW® Distillery

Besøg Laubjergs Planteskole & Rosenhave og oplev det fascinerende TONOW® Distillery. Der er også mulighed for at tilkøbe en smagstur, hvor I på egen hånd udforsker æble- og valnøddeplantagen, og afslutter med smagsprøver af de prisvindende TONOW® spirit produkter.

Det er muligt at opleve TONOW® Distillery og smagsturen hver dag i Planteskolens åbningstid. Planteskolen har åbent fra mandag til fredag, kl. 09.00-17.00 og i weekenden samt. helligdage, kl. 09.00-16.00.

På smagsturen udforsker I den smukke æble- og valnøddeplantage på egen hånd. I følger den opmærkede rute rundt i plantagen, og der vil være mulighed for at læse de inspirerende plancher I kommer forbi undervejs.
Prisen for smagning med gåtur i plantagen er 150 kr. Børn under 16 år har gratis adgang til turen. Hunde er også velkomne, men skal holdes i snor.

Turen kan opleves på dansk, tysk og engelsk.

Hvis I kommer som en gruppe eller et selskab, kan I kontakte Laubjergs Planteskole & Rosenhave på mail info@vesterhavsmost.dk eller ringe til Søren Laubjerg på telefon +45 2021 7936.

I kan også besøge Rosenhaven, hvor der altid er nyheder fra ind- og udland. Rosenhaven er et smukt haveanlæg på 10.000 m2 med over 5.000 roser, som kan besøges året rundt. Entréen til Rosenhaven koster 75 kr. Børn under 16 år har gratis adgang. Hunde er også velkomne, men skal holdes i snor.