©  Foto:

Ølgod Camping

Oplev tillid, ro og hygge på Ølgod Campingplads. Ølgod Campingplads er en af Jyllands bedste 1-stjernede campingpladser beliggende op til Ølgod Byskov, hvor du altid vil blive budt stort velkommen af pladsens ejere.

I år 2000 overtog Egon, Ivan og Kristen forpagtningen af Ølgod Camping. Tilsammen danner de det perfekte team, og de elsker alle tre at hygge om gæsterne samt vise dig Ølgod Camping.

Ølgod Camping er en dejlig campingplads med godt læ beliggende lige ved Ølgod Svømmehal.

På campingpladsen har du mulighed for at leje pladsens hytter. I hytterne er der ikke ridende vand eller toiletfaciliteter. Sengelinned medfølger ikke, men kan lejes.

Du har mulighed for at lejen enten en 2, 4 eller 6 personers hytte.

Ølgod Campingplads har plads til 26 enheder, og du vil som regel altid kunne finde en plads til din Campingvogn. Du behøver ikke at booke på forhånd, men blot finde en plads når du kommer og derefter give Egon besked på telefon.

Af faciliteter på pladsen er der toilet og bad. Derudover er der et køkken med 6 el-kogeplader, 2 vaske samt spisepladser til 4 personer.

For de mindste har pladsen en legeplads, hvor ophold på legepladsen er på eget ansvar.

Æ’ Grillhyt er er en grillhytte som har plads til omkring 50 personer. Det er det perfekte lokale til dig som ønsker en mere uformel fest. Grillhytten er ideel til familiefester og sammenkomster, og der mulighed for at overnatte i en af Campingpladsens hytter.

Hvis du overnatter på Ølgod Campingplads, har du gratis adgang til Ølgod Svømmehal i offentlig åbningstid