Juletræs fældning

Juleoplevelser for hele familien

Foto: Richard Clark

Tag hele familien med på en hyggelig juleferie ved Vesterhavet.

Jul på Ringkøbing Torv
Ringkøbing Handelsforening

Atmosfærefyldte købstæder

Læg vejen forbi området to atmosfærefyldte købstæder, hvor Torvet og de tilstødende handelsgader er smukt pyntet op til jul. I købstæderne, vil der gennem hele julemåneden være forskellige, hyggelige juleaktiviteter. I Ringkøbing kan I eksempelvis opleve levende julemusik i gaderne, møde julemanden, som deler julegodter ud, og købe Glögg, varm kakao, vafler og andre lækkerier på Torvet. Både Varde og Ringkøbing byder på et rigt udvalg af shopping-muligheder.

Iskunsten - jul
JyllandsAkvariet

Julestemning i Iskunsten

Iskunsten rummer unikke isskulpturer, som bringes til live af det spil, som skabes mellem den krystalklare is og lys. Netop nu emmer det af julestemning hos Iskunsten, hvor I kan opleve den flotte udstilling "Eventyrlig Vinter".

Jule æbler
Kristian Krogh

Øster Skovgård Julehandel

Det er sikkert og vist: Julen kommer! Øster Skovgård Julehandel har alt hvad hjertet begærer inden for julepynt og nisser. Udover julepynt og juletræer så finder I også en spændende Nissesti i gårdens juletræsskov. Turen er cirka på 500 meter og er for hele familien. På stien vil I se og møde forskellige nissehuler, nisser og måske endda julemanden.

Tirpitz
Mike Bink

Tirpitz

I et fredet klitlandskab har et hold arkitekter skabt et spektakulært museum, som ligger skjult under sandet. På Tirpitz museet, som er bygget op omkring en gammel kanonbunker fra Anden Verdenskrig, kan I blandt meget andet opleve den medrivende historie om Vestkysten og Anden Verdenskrig.