©  Foto:

Hawliv

Hawliv er en selvstændig, indbydende og levende livstilsbutik midt i smørhullet på søndersiden i Hvide Sande - nærmere bestemt Metheasvej 6.

Indehaverne, Jesper og Tina, er et lokalt ægtepar fra byen, som har skabt en selvstændig og skøn livsstilbutik, hvor varegrupperne tilpasses sæsonerne i Hvide Sande. Her er der noget for både ham og hende - unge som ældre. Der sælges en god og lækker blanding af interiør, planter/blomster, vine, specialiteter samt lædervarer og tøj til kvinder. Alle varerne er håndplukkede og fællesnævnerne er kvalitet og moderne design.  

Er du fristet eller blot nysgerrig? Så er du hjertelig velkommen til at kigge ind i butikken, hvor du vil blive modtaget med smil og kreative tanker. 

Tøj og lædervarer

Hawliv forhandler sofistikeret, stilrent og lækkert designer tøj med DNA fra Nü Denmark. Tøjet har masser af unikke detaljer og passer til modebevidste kvinder, der tør stå ved sig selv og vise lidt kant. Tasker og punge af bedste kvalitet fra Bastian Lædervarer forhandles også hos Hawliv. Disse er lavet i kraftigt slidstærkt bøffellæder eller fint elegant kalveskind. Sortimentet spænder bredt og der er lædervarer til både ham og hende.

køb tøj hos Hawliv

Blomster, planter og interiør

Hawliv gør sig også stor umage med at finde sæsonens spændende planter/blomster, krukker samt andet lækkert interiør til både inde- og udelivet.

bundne blomster