©  Foto:

Hangaards Have

Hangaards Have er et afslappende paradis for enhver, der søger et pusterum fra hverdagens travlhed, - en lille tidslomme, hvor man ikke behøver holde øje med telefonen.

Hangaards Have er et afslappende paradis for enhver, der søger et pusterum fra hverdagens travlhed, - en lille tidslomme, hvor man ikke behøver holde øje med telefonen.

Haven byder sine gæster velkommen til et idyllisk frirum, hvor små eller store grupper kan samles til en dag fyldt med hygge, leg, natur og kulturelle oplevelser. Med sine 22.000 m2 er haven det perfekte sted at udfolde et picnic-tæppe og nyde en medbragt madpakke i det fri med hele familien. Haven inviterer både store og små til leg på de grønne plæner, hyggelige stunder med skumfiduser ristet over åbent bål, og inspirerende kunstoplevelser i Den Gamle Stald.

Hangaards Have er hjertebarnet af havedesigner Anna Hangaard, som formede haven fra et lille læbælte mellem marker og skov til en blomstrende perle. Siden haven blev grundlagt i 1986, har den udviklet sig til en lokal seværdighed, med sjældne træer, rosenhave, havedam, labyrint og særlige områder designet til at fremme afslapning, leg, spil og sanselige oplevelser.
Besøgende kan nyde synet af mangefarvede blomsterpartier, udforske vandområder, og finde ro i havenes grønne oaser eller plads på plænen til leg og picnic. Stierne gennem haven fører til hyggelige afkroge og små have-rum, - ideelle til dem, der ønsker at nyde en stille stund med en frokost eller en god bog i det fri.

Hangaards Have blev overtaget i 2021 af Diana og Dennis Klok, som valgte at genåbne den for besøgende året efter. Familien Klok kommer fra Holland og har med deres baggrund i landbrug og pædagogik givet haven nye kræfter og nye aktiviteter.

I den kommende sæson byder haven på tre kunstudstillinger og flere nye, gratis og børnevenlige aktiviteter centreret om vores lille maskot: Havetrolden Didi. I Juni 2024 lancerer vi Troldejagten - en skattejagt designet til at engagere de yngste gæster.

Hangaards Have har kaffe/te og kage i Caféen, hvor de mindste gæster også kan finde en stak gratis aktivitetsprints, farveblyanter og legetøj. Haven, samt vores faciliteter og parkering, er tilgængelig for kørestolsbrugere og vores gæster er altid velkommen til at kontakte os for information om tilgængelighed. Vi vil strække os langt, for at skabe plads til alle.

På Hangaardshave.dk kan I se detaljerede oplysninger om Hangaards Have, dens historie, åbningstider, arrangementer, tilgængelighed mm.