©  Foto:

DanWest Søndervig

Sommerhusudlejning ved Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Team DanWest står altid klar til at hjælpe dig, med at gøre din drøm til virkelighed; enten hvis det er råd og hjælp til at finde det helt rigtige hus, eller besvarer spørgsmål inden du rejser.

DanWest Feriehusudlejning tilbyder et stort udvalg af feriehuse ved Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset om du har specifikke ønsker til et feriehus eller om du blot søger gode råd til din ferie, er vi altid klar til at hjælpe dig med at gøre din feriedrøm til virkelighed.

Vi tilbyder alle hustyper, fra mindre sommerhuse til store luksus feriehuse med swimmingpool og aktivitetsrum. Du er altid velkommen til at kigge forbi vores kontor i centrum af Søndervig, hvor vi meget gerne deler ud af vores erfaringer med området, deler tips til ferieoplevelser og aktiviteter. Alle vores medarbejdere bor i lokalområdet, så vi kender også de små skjulte perler.

Hos DanWest har vi mere end 25 års erfaring med sommerhusudlejning. Vi har mennesker i fokus, og det har altid været vores højeste prioritet at have et tæt samarbejde med både feriegæster og husejere. Vi er til rådighed hele døgnet og vores erfarne servicepersonale kan hurtigt rykke ud, hvis behovet skulle opstå.

Du finder os på Badevej 1 i Søndervig, med gode parkeringsmuligheder lige udenfor døren.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til en uforglemmelig ferie i Vestjylland.