©  Foto:

DanCenter Blåvand

Tag på ferie helt tæt på Vesterhavet. DanCenter har et stort udvalg af sommerhuse i og omkring det populære feriested. Fra det klassiske sommerhus til det store luksushus med pool og sauna.

I Blåvand er der muligheder for ferieoplevelser på alle tider af året. Store hvide sandstrande, stort udvalg af forretninger der har åbent året rundt, giver muligheder for afslapning, gode indkøb samt rig mulighed for at spise på et af byens spisesteder.

Blåvands natur med klitlandskab og omkringliggende skovareal giver gode muligheder for lange traveture i vestkystens friske luft. Tag turen langs Tane Hedevej til Ho. Her vil man opleve en enestående natur, og når man er i Ho bør man tage turen ud til Skallingen.

Hos DanCenter Blåvand lokalkontor er medarbejderne altid behjælpelige med at besvare spørgsmål eller efterspørgsmål under jeres ophold.

Fra Blåvand er der ikke langt til Tirpitz, Varde, Esbjerg og Ribe samt LEGOLAND®. Læs mere om hvilke attraktioner og seværdigheder I kan finde i og omkring Blåvand under menupunktet "området" på vores hjemmeside.