skip_to_main_content
Visitvesterhavet

Blåvand Badeland

Blåvand badeland er et tropisk badeland for hele familien. Badelandet er en del af Hvidbjerg Strand Feriepark, og tilbyder oplevelser for både store og små. I badelandet kan I forvente en sjov dag fuld af fantastiske aktiviteter såsom badelandets 4 rutsjebaner, Skandinaviens eneste drypstenshule og et altid varmt klima året rundt.

Blåvand Badeland er en del af Hvidbjerg Strand Feriepark, og er et flot tropisk badeland.

I badelandet tilbydes der oplevelser fuld af vand, fart og sjove lege hvor alle kan være med. Badelandet er for hele familien, og er indrettet til glæde for både store og små i familien. Dermed kan I forvente et hyldende sjovt badeland, som ofte vil efterlade hele familien trætte, glade og fuld af gode oplevelser.

Badelandet kan blandt andet tilbyde 4 sjove rutsjebaner, underjordisk grotte, soppebassin samt sauna og spa. Derudover er badelandet også det eneste badeland i Skandinavien med en drypstenshule, og badelandet vil altid være 32 grader varmt med 30 graders varmt vand.

Hvis I er campingpladsens gæster for i gratis entré til badelandet en gang om dagen. Det betyder I har mulighed for at nyde godt af den store oplevelse i Hvidbjerg Strand Feriepark når man suser ned af rutsjebanen, afslapning i spaen eller nyder stilheden i drypstensgrotten.