Oplvelser og vækst projekt 2017

Oplevelser og vækst - 2016

Den gang sagde en af virksomhederne:

”Det er kun halvanden måned siden, han besøgte os, men vi har allerede mærket stor forskel. Vi lavede efterfølgende ændringer, som har forbedret arbejdsgangene. Det betyder, at gæsterne nu venter mindre på trods af en travl højsæson. Han havde udelukkende konstruktive forslag til, hvordan vi kunne forbedre os.” 

– Jeanett Skou, indehaver af restaurant Bøffen. 

Denne gang er tilbuddet målrettet campingpladser og B&B’er frem for restauranter. I sætter rammerne og konsulenterne kan rådgive om stort og småt f.eks. inden for service, markedsføring, drift, arbejdsgange m.m.

Forløb for campingpladser:
Peter Lützen, som er tidligere campingkonsulent hos Campingrådet og nu den stolte ejer af Løgismosestrand Camping på Sydfyn vil stå for den professionelle rådgivning. Alle emner kan tages op f.eks. markedsføring, drift, ledelse, udvikling og søgen efter det autentiske/unikke, med undtagelse af finansiering og skatteforhold.

Værdi: 6.400,-   

Peter Lützen oplæg
Download pdf

Peter Lützen oplæg

pdf / 1.52 MB

Præsentation BDO
Download pdf

Præsentation BDO

pdf / 154 kB

Anbefalinger til campingpladserne
Download pdf

Anbefalinger til campingpladserne

pdf / 2.51 MB

Forløb for B&B:
Vi er glade for at kunne tilbyde alle B&B’er individuel rådgivning med Lone Frost, B&B/høhotel-ejer, rådgivningskonsulent og indehaver af den landsdækkende Bed and Breakfast Guide. Ud over årelang erfaring med at drive og udvikle B&B har Lone udgivet en bog om, hvordan man starter og driver B&B.

Værdi: 6.000,-

Anbefalinger til B&B i Ringkøbing-Skjern Kommune
Download pdf

Anbefalinger til B&B i Ringkøbing-Skjern Kommune

pdf / 2.83 MB

Opsamling på mødet den 30. maj
Download pdf

Opsamling på mødet den 30. maj

pdf / 278 kB

Karl Karstensens oplæg
Download pdf

Karl Karstensens oplæg

pdf / 345 kB

Lone Frosts oplæg
Download pdf

Lone Frosts oplæg

pdf / 2.47 MB

Forløb for turistvirksomheder:

Vi er glade for at kunne tilbyde alle vores medlemmer i Ringkøbing Fjord Turisme et individuelt rådgivningsforløb med Kasper Møgelvang fra ORANGE elevator. ORANGE elevator har stor erfaring og succes med at rådgive små- og mellemstore virksomheder, og involverer sig med stor passion og nysgerrighed i netop DIN virksomhed.  Tilbuddet er efter først-til-mølle-princip, og du skal afsætte tid til en indledende telefonsamtale og to besøg af Kasper Møgelvang (2*3,5 timer) samt hjemmearbejde. Datoerne for de to besøg arrangeres i samarbejde med ORANGE elevator. 

Værdi: 12.000,-

logo

Lisbeth Jensen
Hvis du har spørgsmål

Tourism Destination Developer | Projektleder

Lisbeth@visitvesterhavet.dk

Mobil:+45 40108746