Leg på stranden

Livet på stranden ved Vesterhavet

Foto: Presse

Stranden er den bedste legeplads for alle aldre.

Det allerskønneste er de brede, hvide sandstrande. De er de bedste legepladser for børn og voksne hele året rundt. 
Stranden er et fantastisk sted. Om sommeren trækker vi i badetøjet og bruger måske en hel dag på at solbade, grave floder og havne ud med de bare hænder. Vi bygger sandslotte med sten og strandskaller, som vi har fyldt sommerhatten med. 

Vesterhavet og klitterne

Måske leger vi gemmeleg i klitterne, går på ravjagt i opskyllet efter en storm, sopper i vandkanten i bare tæer, smutter med sten i bølgerne og leger tag-fat med drager og engle i luftrummet. Og selvfølgelig tager vi en dukkert i det brusende Vesterhav. 
Efter en tur i bølgerne blå er det fristende med en is, en kop kaffe eller måske en øl på en af cafeerne eller restauranter

Drager i skyerne

Om vinteren trækker vi i den vindtætte frakke, vandrestøvlerne og den lune hue, der går godt ned om ørerne. Så går vi derudad mod evigheden og bliver ét med vejret, kigger lidt efter rav og smutter med nogle smukke, runde sten. 
Vi sender måske dragen fra i sommer op mellem skyer og engle igen. Eller vi laver sommerhuset om til et lille værksted og bygger vores egen simple, men farvefulde drage ud af bambusgrene og avispapir.