Gå til indhold
©  Foto:

Vild mad på strandbredden

Der er ikke noget så dejligt som en sommerdag at slentre ned ad stranden og høre bølgernes brusen og mærke dem glide hen over dine fødder. Men tænk - lige der, hvor bølgerne knækker, er der et mylder af liv.

Det meste lever skjult, men hvis du roder lidt i bunden, møder du mange forskellige arter af fisk, krabber, rejer og meget andet.

Mennesket har altid været tiltrukket af havet og dets rigdomme, og det har altid været en stor del af befolkningens livsgrundlag. Vi tager udgangspunkt i gamle fisketraditioner. Vi fisker med håndvod og rejehov. Vi laver i fællesskab nogle træk med voddet og skub med hoven, og ser på hvad havet vil skænke os.

Når fangsten er i hus, begiver vi os op til naturcentret og fordyber os i Vesterhavskøkkenet. Vi smager og kokkererer lige fra frisk sushi til kogt og stegt, mens suppen står og simrer.

Det er plads til alle, hvor hesterejer og strandkrabber spiller hovedrollen i menuen. Vi kommer til at være ude i vandet under fiskeriet, så medbring gerne korte bukser eller lignende.

I bedste bæredygtige stil, skal vi bede deltagerne medbringe service (tallerken, glas og bestik).

Social Media: