Gå til indhold
©  Foto:

Vild mad - Nationalparken på glas & krukke

Sylt og lav salt og din egen kryddersnaps til julebordet. På turen gennem det flotte landskab er der fokus på, hvordan planterne kan konserveres, og hvordan vi kan gemme dem til senere brug.

Sommeren går langsomt på hæld og naturen har brugt foråret og sommeren på at sikre kommende generationer. Fugleungerne er blevet flyvefærdige og fløjet fra reden, planterne har blomstret og sat frø. Nu er det vores tur til at sikre vinterens forråd. På vores vandring gennem det flotte landskab på Skallingen, hvor vi oplever Nationalparken Vadehavet og UNESCO’s verdensarv, dykker vi ned i områdets planteliv og fordyber os i dets levevis og gastronomiske anvendelse. Forårets spæde og friske skud er blevet ældre og er afløst af fuldtudviklede planter. På turen er der fokus på hvordan de kan konserveres og hvordan vi kan gemme dem til senere brug. Har du prøvet at lave salt af salturt, eller sylte en strandarve og ikke at forglemme lave din egen kryddersnaps til julebordet?